Hej! Det är jag  som är TrädgårdsFrida, utbildad Trädgårdsmästare inom Markbyggnad och Landskapsarkitekt med 5 års utbildning på Ultuna i Uppsala och Alnarp i Skåne.

Flyttade till Gotland 1997, i slutet på senaste utbildningen, för att bilda familj och etablera det trädgårdsföretag jag startat 1986. Innan dess hade jag arbetat mig fram inom trädgårdsyrket i blomsterbutik, växthus, plantskola, gardencenter och med markunderhåll på stort företag.

Det som kändes allra roligast var att hjälpa människor med deras privata trädgårdar och utemiljöer. Därför är jag nu, efter 35 års yrkeserfarenhet inom trädgård, på en egen gård med eget företag och erbjuder trädgårdsrådgivning, kursverksamhet, föredrag m.m. för att det är så spännande och utvecklande för oss båda!

Hoppas att vi ses!

Bland offentliga saker jag gjort är:

  • Tallundens lekplats, Visby
  • Rehabträdgården, kvarteret Korpen, Visby
  • Svenska Spels utemiljö (entréområdet har hunnit byggas), Visby
  • Rosariet i DBW´s Trädgård (De Badande Wännerna) inför deras 200-års jubileum, inklusive publikation i deras jubileumsskrift. Visby
  • Renoveringar av några Bostadsrättsområden i Visby
  • Samt ett antal privata anläggningar på Gotland.

 

Att hjälpa Dig med Din trädgård och ditt trädgårdskunnande, i samklang med naturen, det är vad jag fortsätter att brinna och leva för.

Läs gärna mina julbrev nedan så får du veta mer!

Med Vänlig Hälsning

TrädgårdsFrida Landskapsarkitekt Frida Tollerz

Julbrev 2023
Julbrev 2022
Julbrev 2021
Julbrev 2020
Julbrev 2019
Julbrev 2018
Julbrev 2017
Julbrev 2016
Julbrev 2015